Stage Entertainment (2019)

Nevada County Fair stage entertainment schedule for August 7- 11, 2019. The 2020 schedule will be posted in July 2020. The 2020 Nevada County Fair is August 12 – 16.

Wednesday, August 7

 
Pine Tree Stage  
Noon Grass Valley Taiko Traditional Japanese Style Drumming
1:30 Grass Valley Taiko Traditional Japanese Style Drumming
3:30 Michael Mezmer’s “Danger Magik” Optical Illusion and Magic
5:30 Voice Academy’s Young Rhythm Teen A Capella
7:00 Michael Mezmer: America’s Award Winning Comedic Hypnotist Comedy Hypnosis Show
9:00
(1.5 hour set)
Danny Morris & the California Stars Classic Country & Honky Tonk Music
     
Foundation Station  
Noon
(1/2 hour set)
Wendy Martin Solo acoustic
1:00
(1/2 hour set)
Wendy Martin Solo acoustic
2:00
(1/2 hour set)
Wendy Martin Solo acoustic
     
Budweiser Stage  
4:00 Ariel Jean Band Modern Country
5:30 Ariel Jean Band Modern Country
8:00 Petty Luv Tribute to Tom Petty
9:30 Petty Luv Tribute to Tom Petty
     
     

Thursday – August 8

 
Pine Tree Stage  
Noon
(1.5 hours)
15th Annual Drummers’ Showcase Student Drummers’ Showcase
2:30 Michael Mezmer’s “Danger Magik” Optical Illusion and Magic
4:00 Chris Crockett Solo acoustic
5:00 Chris Crockett Solo acoustic
7:00 Michael Mezmer: America’s Award Winning Comedic Hypnotist Comedy Hypnosis Show
9:00
(1.5 set)
Starpeople Rolling Stones Tribute
     
Foundation Station  
Noon
(1/2hour set)
Wendy Martin Solo acoustic
1:00
(1/2hour set)
Wendy Martin Solo acoustic
2:00
(1/2hour set)
Wendy Martin Solo acoustic
     
Budweiser Stage  
4:00 Cousin Cricket Western Swing Band
5:30 Cousin Cricket Western Swing Band
8:00 Bob Mora and The Third Degree Band Chicago Blues with Soul and Reggae
9:30 Bob Mora and The Third Degree Band Chicago Blues with Soul and Reggae
     
     

Friday – August 9

 
Pine Tree Stage  
Noon Michael Mezmer’s “Danger Magik” Optical Illusion and Magic
2:00 Billy Bensing 70’s style Folk/Rock
3:30 Billy Bensing 70’s style Folk/Rock
5:30 Michael Mezmer: America’s Award Winning Comedic Hypnotist Comedy Hypnosis Show
8:00 Mogollon Country Rock
9:30 Mogollon  
     
Foundation Station  
Noon
(1/2hour set)
Chris Crockett Solo acoustic
1:00
(1/2hour set)
Chris Crockett Solo acoustic
2:00
(1/2 hour set)
Chris Crockett Solo acoustic
     
Budweiser Stage  
4:00 Debbie Wolfe & Halfmoon Highway Folk-Rock/Americana music
5:30 Debbie Wolfe & Halfmoon Highway Folk-Rock/Americana music
8:00 Elevation Funk Band featuring J. Silk Funk and Blues
9:30 Elevation Funk Band featuring J. Silk Funk and Blues
     
     

Saturday – August 10

 
Pine Tree Stage  
12:30 Ka Hale Hula O Pilialohaokalani O Hilo Hula
2:00 Michael Mezmer’s “Danger Magik” Optical Illusion and Magic
4:30
(1.5 hour set)
Nevada County Concert Band Big Band, Classical, Pop, Broadway
6:30 Michael Mezmer: America’s Award Winning Comedic Hypnotist Comedy Hypnosis Show
9:00
(1.5 hour set)
Nathan Owen’s Motown and Soul R&B; Motown
     
Foundation Station  
Noon
(1/2 hour set)
Amanda Gray Solo acoustic
1:00
(1/2 hour set)
Amanda Gray Solo acoustic
2:00
(1/2 hour set)
Amanda Gray Solo acoustic
     
Budweiser Stage  
4:00 Dust in My Coffee Cowboy Band
5:30 Dust in My Coffee Cowboy Band
8:00 Mogollon Country Rock
9:30 Mogollon Country Rock
     
     

Sunday- August 11

 
Pine Tree Stage  
Noon Strum Bums Eclectic Ukulele Performers
1:30 Michael Mezmer’s “Danger Magik” Optical Illusion and Magic
3:30 Strum Bums Eclectic Ukulele Performers
5:30 Michael Mezmer: America’s Award Winning Comedic Hypnotist Comedy Hypnosis Show
7:30 David Perez Band Latin, Tex Mex, Salsa
9:00 David Perez Band Latin, Tex Mex, Salsa
     
Foundation Station  
Noon
(1/2 hour set)
Amanda Gray Solo acoustic
1:00
(1/2 hour set)
Amanda Gray Solo acoustic
3:00
(1/2 hour set)
Amanda Gray Solo acoustic
     
Budweiser Stage  
4:00 Runnin’ 4 Cover Classic Rock n Roll
5:30 Runnin’ 4 Cover Classic Rock n Roll
8:00 Mogollon Country Rock
9:30 Mogollon Country Rock